ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΙΟΙ EIΜΑΣΤΕ

factory2

Η εταιρεία DIMOU DESIGN ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1992 από τον Σωτήρη και Πέτρο Δήμου και δραστηριοποιείται στην επεξεργασία μετάλλων και γυαλιού. Συνδυάζοντας υλικά όπως αλουμίνιο γυαλί, πλαστικό δέρμα κ.α. δημιουργεί πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα ελληνικής κατασκευής, ιδανικής λειτουργικότητας και σύγχρονου design.

Η εργατικότητα των ιδιοκτητών η αυξανόμενη εμπειρία, η εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού η τεχνογνωσία, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, οδήγησαν την εταιρεία σε ανοδική τροχιά και επέκταση των δραστηριοτήτων της. Το 2011 εγκαθίσταται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής στεγασμένης επιφάνειας 3000 τμ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σήμερα ακολουθώντας τις απαιτήσεις της αγοράς για συσκευές εναλλακτικής και οικονομικής θέρμανσης και επενδύοντας σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε μια νέα σειρά προϊόντων συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης. Τα νέα συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης – panels με την ονομασία DECORED ήρθαν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην αγορά της οικονομικής ατομικής θέρμανσης φέρνοντας σε συνδυασμό την υψηλής ποιότητας νέα τεχνολογία και το σύγχρονο design. Τα νέα συστήματα θέρμανσης παράγονται με ισχύ 450W, 650W, 900W και με κύριες διαστάσεις 60χ60εκ ,90χ60εκ και 110χ60εκ σε πλαίσια αλουμινίου και θερμαινόμενες επιφάνειες από γυαλί και καθρέπτη ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών . Η χρήση τους εξασφαλίζει οικονομία, υγεία, λειτουργικότητα - εξοικονόμηση χώρου, κορυφαία θερμική απόδοση , ευκολία καθαρισμού, μηδενικό κόστος συντήρησης, ευκολία στην τοποθέτηση τους. Η εταιρεία με μια καινοτόμα εφαρμογή κορυφαίας ψηφιακής εκτύπωσης που διαθέτει , μπορεί να μετατρέψει σε μοναδικό έργο τέχνης κάθε θερμαντικό σώμα και να το ενσωματώσει στο περιβάλλον που τοποθετείται διαμορφώνοντας ανάλογη ατμόσφαιρα.

Στηριζόμενη σε ένα υψηλό επίπεδο κατασκευής και εφαρμόζοντας τις ποιο σύγχρονες μεθόδους ελέγχου ,δημιουργεί προϊόντα για ευχαριστημένους πελάτες. ΟΛΑ τα προϊόντα της εταιρείας συνοδεύονται από πιστοποίηση CE & ROHS και δοκιμάζονται ένα προς ένα πριν την αποδέσμευση τους, στα εργαστήρια μετρήσεων της εταιρείας, για τη σωστή λειτουργία και τις ηλεκτρικές ιδιότητες τους σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.